ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΑΙΑ

Select your language

ρίγανη

Η ρίγανη αποτελεί τον σπουδαιότερο εκπρόσωπο των αρωματικών φυτών. Με παρουσία στις κουζίνες όλου του κόσμου και χρήση της από την αρχαιότητα, συνδυάζει τα οφέλη στην υγεία (αντιοξειδωτική, αντιβηχική, αντισηπτική δράση) με τις πολλαπλές εφαρμογές της καθώς χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στη φαρμακοποιία, στα τρόφιμα και στην πρόληψη ασθενειών στα πουλερικά και χοιρινά βιολογικής εκτροφής.   Είναι αντιδιαρροϊκή, αντιφλεγμονώδης, βακτηριοκτόνα. Υπό μορφή αφεψημάτων χρησιμοποιείται για την ατονία των εντέρων, αποχρεμπτικό για το βήχα, βοηθάει στην υπέρταση και την αρτηριοσκλήρυνση. Το αιθέριο έλαιο της ρίγανης (οριγανέλαιο) χρησιμοποιείται για τον πονόδοντο. Η ρίγανη έχει 12 φορές περισσότερο αντιοξειδωτική δράση από το πορτοκάλι, 30 από την πατάτα και 42 από το μήλο. Επίσης με λίγη ρίγανη στην τροφή των πτηνών σας κρατάτε τις αρρώστιες μακριά τους.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
70γρ
70γρ

Ρίγανη Αρωγαία

Η μυρωδάτη ρίγανη μας καλλιεργείται σε ηλιόλουστα χωράφια της κεντρικής και νότιας Ελλάδας ακολουθώντας τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Όλα τα αρχικά στάδια μεταποίησης (συλλογή, αποξήρανση) γίνονται χειροκίνητα ενώ για το τρίψιμο χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που αναπτύξαμε μόνοι μας για να διατηρούνται τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των βοτάνων μας.

Διατίθεται σε γυάλινα βάζα και σε πλαστικούς επαναχρησιμοποιούμενους σάκους καθώς και σε συσκευασίες HORECA για επαγγελματική χρήση.

Κατάλληλο για:

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΑΡΝΙ
ΜΟΣΧΑΡΙ
ΧΟΙΡΙΝΟ
ΨΑΡΙ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Διαβάστε περισσότερα για τις χρήσεις της ρίγανης!
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΩΓΑΙΑ
θυμάρι
φασκόμηλο
δενδρολίβανο
δάφνη
μελισσόχορτο
τσάι του βουνού
ρίγανη
WORLD WIDE SHIPPING GR
tel:+30 6947520261