

θυμάρι
Τα φύλλα του θυμαριού, όταν ξεραθούν, αποκτούν καφεπράσινο χρώμα και αναδύουν το άρωμα τους όταν θρυμματιστούν. Η γεύση τους είναι πολύ δυνατή, ελαφρώς καυστική και πλούσια. Μαζί με τους αποξηραμένους ανθούς χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό για τον αρωματισμό διαφόρων φαγητών σε ψάρια, κρέατα, σε διάφορες σάλτσες, σούπες κ.λ.π. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά του λικέρ βενεδικτίνη.
Θυμάρι Αρωγαία
Το συγκλονιστικό μας θυμάρι καλλιεργείται σε ηλιόλουστα χωράφια της κεντρικής και νότιας Ελλάδας ακολουθώντας τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.
Όλα τα αρχικά στάδια μεταποίησης (συλλογή, αποξήρανση) γίνονται με τα χέρια ενώ για το τρίψιμο χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που αναπτύξαμε μόνοι μας για να διατηρούνται τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των βοτάνων μας.
Διατίθεται σε γυάλινα βάζα και σε πλαστικούς επαναχρησιμοποιούμενους σάκους καθώς και σε συσκευασίες HORECA για επαγγελματική χρήση.