ελληνικά βότανα...

Τα βότανα και οι χρήσεις τους ήταν γνωστά από τους αρχαίους χρόνους.
Οι αρχαιότερες μαρτυρίες μέσω έργων τέχνης και διαφόρων μνημείων αποδεικνύουν τη χρήση τους από Σουμέριους και Ασσύριους.

Περισσότερα...
Όνομα:
Email:

Ποιοί Είμαστε

Η Αρωγαία είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση.

Θελήσαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα για τον κόσμο, όπως αυτά που βάζουμε σπίτι μας, στο τραπέζι μας, τρώμε εμείς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό ελέγχουμε κάθε στάδιο.

Αποφασίσαμε να καλλιεργήσουμε μόνοι μας για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των βοτάνων μας, έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία πιστοποίησης βιολογικής γεωργίας και ακολουθούμε μία διαδρομή καθαρή, σε ισορροπία με τη φύση.

Οι μέθοδοι αποξήρανσης και διαχείρισης των βοτάνων είναι παραδοσιακές, ενώ από τη νέα τεχνολογία δανειστήκαμε μόνο τις πρακτικές εκείνες που θα διατηρήσουν τα προϊόντα μας αναλλοίωτα.

Τέλος, συσκευάσαμε τα βότανα μας στο καλύτερο είδος συσκευασίας, σε καλαίσθητα γυάλινα βάζα που θα βοηθήσουν να διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο τα άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση cookies σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία