ελληνικά βότανα...

Τα βότανα και οι χρήσεις τους ήταν γνωστά από τους αρχαίους χρόνους.
Οι αρχαιότερες μαρτυρίες μέσω έργων τέχνης και διαφόρων μνημείων αποδεικνύουν τη χρήση τους από Σουμέριους και Ασσύριους.

Περισσότερα...
Όνομα:
Email:

βιολογική γεωργία

Η βιολογική γεωργία είναι ένα σύστημα διαχείρισης της αγροτικής παραγωγής, το οποίο έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει στον άνθρωπο φρέσκα τρόφιμα, Περισσότερα...

τελευταία νέα...

Μέτρηση Ανθρακικού Αποτυπώματος

Η IMAREM πραγματοποίησε καταμέτρηση ανθρακικού αποτυπώματος για το προϊόν μας Αρωγαία Βιολογική Ρίγανη!
Δείτε το σχετικό πιστοποιητικό στις φωτογραφίες.

Η Αρωγαία θα συμμετάσχει στην έκθεση Food Expo 2017

Η Αρωγαία θα συμμετάσχει στη έκθεση Food Expo 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 18-19-20/03/2017.
Σας περιμένουμε! 

Η Αρωγαία στην Εφημερίδα των Συντακτών

Η δημοσιογράφος Βάση Παναγοπούλου έγραψε στο ένθετο της Εφημερίδας των Συντακτών (17 Δεκ. 2016) για τα προϊόντα μας.
(Το άρθρο βρίσκεται εδώ)
Ευχαριστούμε!

η ρίγανη...

λίγα λόγια για τη ρίγανη...το θυμάρι...το δενδρολίβανο...το φασκόμηλο

riganiΗ ρίγανη είναι από τα σπουδαιότερα αρωματικά φυτά. Έχει διαδραματίσει ένα σπουδαίο ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, με το άρωμα της να είναι αναντικατάστατο. Στις Μεσογειακές χώρες ιδιαίτερα μα και στον υπόλοιπο κόσμο θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία αρτύματα. Η ρίγανη υπήρξε γνωστή από την αρχαιότητα. Τόσο σπουδαία την θεωρούσαν, ώστε το όνομα της (ορίγανον) που είναι σύνθετο και προέρχεται από τις λέξεις όρος (βουνό) και γάνος (λαμπρός) σημαίνει το φυτό που ομορφαίνει-λαμπραίνει το βουνό, ένα κόσμημα.

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση cookies σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία